SQL Server Forums
Profile | Register | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2005 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2005)
 Reporting Services 401 and 404
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stautz
Starting Member

2 Posts

Posted - 01/15/2013 :  02:53:20  Show Profile  Reply with Quote
Please help before my hair turns grey!
Environment server2008R2 IIS 7.5 SQLexpress2005
Application runs in classic mode

Reports run as the should in browser, but when running rs.exe from command line all I'm getting is HTTP401 and 404

James K
Flowing Fount of Yak Knowledge

3760 Posts

Posted - 01/15/2013 :  19:07:44  Show Profile  Reply with Quote
What is the server URL you are providing to rs.exe? Look up Reporting Services Configuration Manager Web Service URL tab to see if that matches the URL you are providing.
Go to Top of Page

stautz
Starting Member

2 Posts

Posted - 01/16/2013 :  04:04:29  Show Profile  Reply with Quote
It is the same URL. Running reports in browser works both with localhost and servername.
It seems that my problem has something to do with authentication,
Go to Top of Page

James K
Flowing Fount of Yak Knowledge

3760 Posts

Posted - 01/16/2013 :  06:36:37  Show Profile  Reply with Quote
I am out of ideas - never run into this problem, so don't know what to suggest.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000