SQL Server Forums
Profile | Register | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2008 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2008)
 Linked Report and Parameter Error
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

SunnyDee
Yak Posting Veteran

76 Posts

Posted - 04/04/2013 :  14:19:06  Show Profile  Reply with Quote
Hello All:

I'm trying to create a linked report, but i am receiving an error 'xxx parameter is missing a value'.

The parameter is set up as follows:

Hidden
Default Value = 0103
Data Type = String

The parameter in the SSRS report is populated through a query (dataset). The value I'm passing if I was running the report manually would be 0103.

It is as if the linked report does not see the value based on the message returned. Is there another step I need to take since the parameter is populated through a data set? Is it not possible to use a parameter in a linked report that is populated as a query?

visakh16
Very Important crosS Applying yaK Herder

India
52249 Posts

Posted - 04/04/2013 :  14:26:11  Show Profile  Reply with Quote
are you sure value you set for default is actually a value returned by dataset (ofcourse without any additional unprintable characters like space etc)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
SQL Server MVP
http://visakhm.blogspot.com/
https://www.facebook.com/VmBlogs
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000