Please start any new threads on our new site at We've got lots of great SQL Server experts to answer whatever question you can come up with.

Our new SQL Server Forums are live! Come on over! We've restricted the ability to create new threads on these forums.

SQL Server Forums
Profile | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
Register Now and get your question answered!
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2008 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2008)
 Reporting services-upgrading custom assembly
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Starting Member

1 Posts

Posted - 01/15/2013 :  02:50:00  Show Profile  Reply with Quote
I've been trying to replace a dev custom assembly on a server with the fully functional production version .Replacing the dll file didn't add the functionality as it should have . Removing the dll from the server and restarting the service didn't produce any error at the ran reports.There also was no error when deploying the reports to the server after removing the dll file from the server.

Thanks in advance,


James K
Flowing Fount of Yak Knowledge

3873 Posts

Posted - 01/15/2013 :  08:11:52  Show Profile  Reply with Quote
That is strange indeed. The only reason I can think of is that the report does not use the functionality in the custom assembly. The code wouldn't happen to be embedded in the RDL, would it?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000