Please start any new threads on our new site at http://forums.sqlteam.com. We've got lots of great SQL Server experts to answer whatever question you can come up with.

Our new SQL Server Forums are live! Come on over! We've restricted the ability to create new threads on these forums.

SQL Server Forums
Profile | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2008 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2008)
 hyperlink in email subscription probelm
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kowalsky
Starting Member

USA
29 Posts

Posted - 09/13/2013 :  16:21:46  Show Profile  Reply with Quote
hi all,
I have a report that is nothing more than a table with one of the columns containing links to other reports.

The link works just fine, nevertheless, however I tried to format that string in the column, I can't get it to show up in blue font with underline (to make it obvious that it is a link).

It shows like that in BIDS, however the formatting for this column (the underline and the blue font) is lost in the email.

Anyone has any idea?

I am using SQL Server 2008 R2, Outlook 2007 SP3.

Thansk,
kowalsky
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.04 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000