Please start any new threads on our new site at http://forums.sqlteam.com. We've got lots of great SQL Server experts to answer whatever question you can come up with.

Our new SQL Server Forums are live! Come on over! We've restricted the ability to create new threads on these forums.

SQL Server Forums
Profile | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2008 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2008)
 Need help on SSRS Report Execution Logs
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sunsanvin
Flowing Fount of Yak Knowledge

India
1274 Posts

Posted - 05/14/2014 :  10:02:47  Show Profile  Send sunsanvin a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hi All,

We have SSRS 2008 R2 installed on a new Server (type/server configuration) and noticed that log files are not getting generated since 5 months. The logs were generated for first two days after the server was commissioned into production and thereafter there have been no log files.
The following is the web configuration details i am seeing in the folder "C:\SQLServer\MSRS10_50.MSSQLSERVER\Reporting Services\ReportServer\bin\ReportingServicesService.exe.config".

<configuration>
<configSections>
<section name="RStrace" type="Microsoft.ReportingServices.Diagnostics.RSTraceSectionHandler,Microsoft.ReportingServices.Diagnostics" />
</configSections>
<system.diagnostics>
<switches>
<add name="DefaultTraceSwitch" value="4" />
</switches>
</system.diagnostics>
<RStrace>
<add name="FileName" value="ReportServerService_" />
<add name="FileSizeLimitMb" value="32" />
<add name="KeepFilesForDays" value="14" />
<add name="Prefix" value="appdomain, tid, time" />
<add name="TraceListeners" value="file" />
<add name="TraceFileMode" value="unique" />
<add name="Components" value="all:3" />
</RStrace>
<runtime>
<alwaysFlowImpersonationPolicy enabled="true"/>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.ReportingServices.Interfaces"
publicKeyToken="89845dcd8080cc91"
culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="8.0.242.0"
newVersion="10.0.0.0"/>
<bindingRedirect oldVersion="9.0.242.0"
newVersion="10.0.0.0"/>
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="Microsoft.ReportingServices.ProcessingCore"
publicKeyToken="89845dcd8080cc91"
culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="9.0.242.0"
newVersion="10.0.0.0"/>
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
<gcServer enabled="true" />
</runtime>
</configuration>


Appreciate any help in resolving this problem.

Cheers

Arnav
Even you learn 1%, Learn it with 100% confidence.

Edited by - sunsanvin on 05/14/2014 10:05:42
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000