Please start any new threads on our new site at http://forums.sqlteam.com. We've got lots of great SQL Server experts to answer whatever question you can come up with.

Our new SQL Server Forums are live! Come on over! We've restricted the ability to create new threads on these forums.

SQL Server Forums
Profile | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2005 Forums
 Analysis Server and Reporting Services (2005)
 Attribute key not found
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sqlps
Starting Member

India
8 Posts

Posted - 05/26/2014 :  08:10:41  Show Profile  Reply with Quote

Hi ,

when I process my cube I got some error related to attribute key not found error . but when i process each dimension tables individually and then i process the cube there is no issue.

Could you please explain is there any method/Setting to solve the above mentioned issue?

sz1
Aged Yak Warrior

United Kingdom
555 Posts

Posted - 12/24/2014 :  06:12:59  Show Profile  Reply with Quote
Its because your cube is out of sync with your dimensions, this will happen if new data is driven to thru the ETL and the way to fix it is run each dimension before processing the cude or process the whole database and select process affected objects.

We are the creators of our own reality!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.02 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000