Please start any new threads on our new site at http://forums.sqlteam.com. We've got lots of great SQL Server experts to answer whatever question you can come up with.

Our new SQL Server Forums are live! Come on over! We've restricted the ability to create new threads on these forums.

SQL Server Forums
Profile | Active Topics | Members | Search | Forum FAQ
 
Register Now and get your question answered!
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 SQL Server 2005 Forums
 Express Edition and Compact Edition (2005)
 SQLExpresss losing connection to VB6 application M
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kocuba
Starting Member

USA
1 Posts

Posted - 04/02/2007 :  14:00:53  Show Profile  Reply with Quote
I have a VB6 application that has MSDE as its current backend. In
testing moving to SLSQLExpress I've noticed, since this application is run on laptops, that if I disconnect the network cable while I'm in the VB6 app I lose "connection" to the database. If I end task on the app and restart it it works fine. If I reconnect the network cable while the app is running and then disconnect it the app runs fine. Also this happens when I'm connected to a wireless network and then disconnect and disable that connection.

In my template.ini file I have DISABLENETWORKPROTOCOLS=0. Is there a setting I'm missing? I can't seem to find anything else to set in the ini file.


  Previous Topic Topic Next Topic  
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
SQL Server Forums © 2000-2009 SQLTeam Publishing, LLC Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000